-Szerver 0.7 (test version) (A változás)

-Egy napon xMRKIRO a szerver Főtulajdonosa bejelentette hogy hivatalosan megcsinálta a szervert

"házilag". Nos,ez annyiban volt jó hogy ha ő maga csinált egy plugint akkor azt betutta rakni és amúgyis sokkal több plugint kapott mint a szerverbérlős oldalon.

-Szerver 0.8 (test version) (A gondok)

-Szerver 1.0 (BETA version) (A halál küszöbén)

- Mivel mindenkinek más dolga akadt ezért a szerver működése egy időre leált. Már csak xMRKIRO és Faceman202 járt fel a szerverre nagy ritkán...

-Szerver 1.1 (BETA version) (Vissza a kerékvágásba)

- 3 hétre rá azután hogy xMRKIRO megcsinálta a szervert házilag senkinek sem ment. xMRKIRO kitalálta hogy visszaálnak egy ideig a bérlős szerverekre hogy tudják tovább fejleszteni a szervert. Miközben a többiek a szerver fejlesztésével foglalkoztak xMRKIRO próbált rájönni hogy miért nem működik a "házilag" készített szerver.

-Szerver 0.9 (test version) ("A türelem rózsát terem)"

- Igen... Beindult a szerver. xMRKIRO rá 1 órára kész lett a szerverrel mivel dolgai is voltak még közben. Berakta a pluginokat. Csak egy probléma volt. Újrakelledt mindent konfigolnia. De aztis 1 hétre rá megoldotta.

-Szerver 1.2 (BETA version) (újdonságok (1) )

- 3 hétre rá xMRKIRO rájödt hogy mi a probléma. Az ip nem volt jó.

Új ip-t kelledt csinálni de az sem volt jó. xMRKIRO sok időt fektetett az ip megoldásába de nem volt jó.

- xMRKIRO gyűlésttartott arrol hogy kéne egy weboldal. Nos a gyűlésben megis beszélték hogy xMRKIRO csinál egy weboldalt amit mai napig fejleszt. Ezt nem csak xMRKIRO csináltam mert a munkatársai is mondak neki egy pár jó tanácsot a weboldallal kapcsolatosan.

By: xMRKIRO a szerver Főtulajdonosa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now